Sfeervol authentiek huis, aan het kanaal !

Kanaaldijk 24, Lanaken

Deze karaktervolle vakantiewoning is voorzien van alle comfort met oog voor detail. Het is gelegen aan het kanaal Zuid-Willemsvaart in een rustig gelegen straat vlak naast de recentelijk verfraaide houten brug van Smeermaas, waardoor U ook een mooi uitzicht heeft aan de voorzijde van de woning.

Deze prachtige woning is in 2020 volledig gerenoveerd en heeft een sfeervolle woonkamer, aparte keuken, zeer ruime badkamer met wc, 2 grote slaapkamers en een gezamenlijke ruimte met slaapbank. Hierdoor is deze vakantiewoning geschikt voor 5 personen. Een aantal authentieke kenmerken zijn gelukkig bewaard gebleven in deze gezellige vakantiewoning. Doordat de tuin op het zuiden ligt kunt U heerlijk rustig vertoeven op het groot overdekt terras met uitzicht op de mooie aangelegde en volledig omheinde tuin die je via een trap bereikt. Uw fietsen kunt U veilig achter stallen d.m.v. het afsluitbaar poortje dat zich langs het huis bevindt. Kortom een verborgen parel die je zeker eens moet komen ontdekken!

Wilt U graag gaan shoppen en/of de gezelligheid opsnuiven van de vele restaurants en bars, dan is het bruisende centrum van Maastricht in nog geen 3,5km bereikbaar. Het shopping paradijs Maasmechelen Village is ook bereikbaar binnen 15 minuten rijden. Hier bevindt zich het gebied Connecterra ofwel Terhills dat ook fungeert als Hoofdtoegangspoort tot het Nationaal park Hoge Kempen.

Tevens bevindt zich de natuurgebieden de Oude Weerd en Hochter Bamp voor de deur. De kudde Konikspaarden en de Galloway runderen die hier los rondlopen als de Maasbewoners zijn een lust voor het oog. Ook de kinderen hoeven zich hier niet te vervelen. De kinderboerderij op het domein Pietersheim is op 5 minuten te bereiken. Van hieruit kunt U ook weer via verschillende wandelroutes het Nationaal park Hoge Kempen ontdekken. Voor de kortste beentjes is er de kabouterwandeltocht die vertrekt op de kinderboerderij. De talrijke fietsroutes door het rivierpark Maasvallei zijn ook zeker de moeite waard. Vergeet zeker niet eens de andere kant van de Maas te verkennen d.m.v. het veerpontje.