Prikkel je creatieve geest, drink koffie op terrasjes of ga even shoppen in Maastricht!

Lanaken
De 12de eeuwse waterburcht Pietersheim met onthaalcentrum en interactief museum is een goede start voor een leuke uitstap. Op de kinderboerderij van het domein Pietersheim zijn zowat alle boerderijdieren aanwezig en er is een grote speeltuin. Of bezoek het wereldwijd kunstcentrum GLO’ART in Neerharen.

Creatief Genk
De C-Mine, de vroegere mijnsite van Winterslag, is nu een plek vol creativiteit, innovatie en design. Met Labiomista heb je een indrukwekkend artistiek park olv Koen Vanmechelen. In Bokrijk slingert het interactief en creatief parcours De wereld van Bruegel je terug naar de tijd van de Vlaamse Meester.

Charmant Maastricht
Dit is een stad waar oud en nieuw samenkomt. Met bekende en ook nog veel verrassende plekjes. Ontdek de rijke historie, met op iedere hoek een ander karakter.

Shoppingstad Hasselt
De procinciehoofdstad zit vol lekkere hotspots, elk met zijn eigen stijl en suggesties. Beleef hoe je jenever schenkt, bewaart en drinkt. Wandel langs de meer dan 80 graffitigevels, bezoek de buitengewone expo in het Modemuseum of dwaal door de immense Abdijsite Herkenrode.